Referenciák

Serr Zita 2017-01-06 17:37:29

Havonta egyszeri kezelést veszünk igénybe. Nagyon jót tesz, egyre jobban érzem magam. Mindig pontosan érkezik, megbízható, jó fej. Ajánlom mindenkinek, sportolóknak is hasznos!!!

Bakos Dániel 2017-01-06 17:16:46

Pár hónapja voltunk Nála először feleségemmel és az első kezelés után már éreztük a jótékony hatását a „ropogtatásnak”. 🙂 Azóta rendszeresen járunk hozzá, akár családostul a gyerekekkel is. Csak ajánlani tudom, azonnali fájdalmak kezelésére és hosszabb távra is.

Szendreiné Haár Veronika 2017-01-05 19:52:07

Csakis a maximális 5 pont!
Férjem évek óta szenvedett hát, derék, gerinc és vállfájdalmakkal. Majdnem fél évbe telt, mire sikerült rávennem, hogy menjünk el Ferihez. Csak szuper dolgokat tudok mondani róla. Nagyszerű szakember, aki a munkáját nem csak egy munkának tekinti, hanem hivatásnak. Saját szememmel láthattam, hogy igen komoly erőkifejtésébe került neki, hogy a nem túl kis háttal megáldott férjem hátát, gerincét helyre rakja, kimasszírozza… s persze mindezt nem 10 perc alatt, mint egyesek ….
Férjem már az első alkalom után, amikor kijöttünk azt mondta, nézd, ki tudom húzni magam … olyan mintha pille könnyű lennék … és szinte kilibbent az autóig a maga 2 méterével. Ezt követően heti rendszerességgel járt hozzá, hogy teljesen rendbe rakja a „testét”. S azóta is kisebb nagyobb kihagyásokkal, de rendszeresen jár hozzá!
Feriről még annyit, hogy egy nagyszerű embert, mint magánembert ismerhettünk meg ma már, csodás kis családjával együtt!
Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, és maximális bizalommal forduljanak hozzá, önzetlen segítőkészsége, és tudása mindenek felett áll.

Sipos Jenő 2016-09-02 15:51:19

Augusztus közepén elkezdett fájni a derekam egy rossz mozdulat hatására becsípődött egy ideg amellyel eljutottam odáig hogy 18-án már nem tudtam mozogni se ülni se állni csak feküdni. 18-án mentővel bevitték a sürgősségi osztályra majd reumatológiára és megállapították hogy valószínű lumbágóm van, de kell egy MR vizsgálat hozzá.
Az orvosok nem javasolták a manuálterápiát.
Kaptam a sürgősségi osztályon egy fájdalomcsillapító koktélt amellyel este egész jól aludtam de másnap délelőttre elmúlt a fájdalomcsillapító hatása és ugyan olyan nyomorult állapotba kerültem mint az előző nap. 20-án, újból bementem a sürgősségi osztályra most már két adag fájdalomcsillapítót kaptam.
Úgy gondoltam hogy most már tennem kell valamit, ezért felhívtam Nagy Ferenc gyógymasszőr-csontkovácsot hogy tud-e fogadni másnap vasárnap reggel és tud-e segíteni a problémámon.
Ferenc vasárnap reggel korán fogadott és az első kezelés csodával ér föl, ha nehezen is de tudtam járni, kis ideig ülni a fájdalom ellenben nagy mértékben csökkent.
Ferencben egy nagyon jó szakembert ismertem meg aki tanácsokkal látott el hogy hogyan tudom ezeket a nehéz napokat átvészelni. A következő három nap egy egy kezelésre mentem el és a negyedik nap után újból tudtam fájdalommentesen ülni, vezetni és dolgozni.
Ferit mindenkinek ajánlom nagyon kedves, segítőkész és nagyon jó szakember. Már családtagjaimat is odaviszem masszírozásra és a csigolyák, ízületek rendberakására.
A sportolói múltamból szerzett sérüléseket, gerincbántalmakat úgy tudom karbantartani, hogy legalább hetente kéthetente megkeresem Ferit, hogy masszázzsal és csontkovácsolással helyretegye kusza csigolyáimat.
Feri, köszönöm a jó szakmai munkádat és a gyors javulást.

Ajánlatkérő 2016-07-22 12:46:45

16 éves focista leányom 2 éve térdfájdalmakkal kűzd..egy éve már focizni sem tud a panaszai miatt,Ez év februárban megoperálták az egyik lábát,most jött volna a másik is!..a fájdalmai csak fokozódtak a műtét után,ezért le állítottam a sebészi beavatkozásokat és más utat kerestem.Ma találkoztunk egy csodálatos emberrel,aki a majd egy éve guggolni sem tudó kislányomat kezelte és az első alkalom után szó szerint könnyedén és fájdalmak nélkül megtette azokat a mozdulatokat amikre hosszú ideje nem volt lépes!..simán guggol,akár békaügetésbe is haza jöhetett volna! Ma szó szerint megéltük a csodát! Nagyon hálásak vagyunk kedves Ferenc,köszönjük szépen!!

Ajánlatkérő 2016-05-03 16:19:29

11 éves fiú fejmigrén problémájával kerestük meg Ferit. A gond erős szem-fejfájással kezdődött, ami rendszerint hányással végződött. Eleinte ritkábban, az elmúlt 2-3 hónapban viszont már heti kétszeri-háromszori rendszerességgel előfordult. Megjártuk a háziorvost, a neurológust, CT vizsgálatot, eredménytelenül, mindenhol azt az információt kaptuk, hogy ez egy migrén, ha szerencséje van, később kinövi.. Eddig négy alkalommal voltunk Ferinél, azóta -egy hónapja- egyáltalán nem volt hányás, két alkalommal volt az elején gyengébb szemfájás. Régóta keressük a megoldást, úgy tűnik, megtaláltuk… Nagyon szépen köszönjük a segítséget, a barátságos, kedves hozzáállást! Mindenkinek ajánljuk!

Balogh László 2015-11-26 17:23:03

Tavaly Karácsony tájékán olyan fájdalmam volt, hogy nem tudtam felemelni a jobb kezem. Egy íjász barátom ajánlotta Ferit-ő is íjász-és néhány kezelés után panaszmentes lettem. Azóta voltam már nála párszor és mindig segített a panaszaimon. Nagyon jó ember, kiváló masszőr-csontkovács.
Mindenkinek ajánlom

Demel Edit 2015-11-26 07:54:08

Szeretek a Ferihez járni. Utoljára már vittem a Családomat is. 🙂 Ügyesen, keményen és főleg lelkiismeretesen dolgozik. Az első alkalom után elmondta a konkrét problémát. Nagyon tetszett hogy nem kertelt, megmondta mi a bajom de megnyugtatott hogy tud segíteni. Ha valaki jó gyógymasszázsra, vagy csontkovácsra vágyik, csakis Ferit tudom ajánlani. Sok esetben az orvosok műtétet ajánlanak. Érdemes elvinni Ferihez a leleteket és ha lehet, inkább az Ő „kínzóasztalát” válasszuk, ne a műtőasztalt! Ferinek kívánom, hogy művelje ezt a csodás embersegítő szakmát amíg csak tudja!

Bika Al 2015-03-31 09:00:33

Az én történetem. 4 hónapig derék fajassal szenvedtem. Az orvosok félre kezeltek minden nap fájdalmam volt fel kelestöl le fekvésig. Elmentem Ferihez akihez 4x mentem el hét alatt és azota fájdalom mentesen élem az életem. Elvittem Ferihez édesapámat aki 62 éves. Azt kérdezte a kezelés után tőlem hogy
-Láttad hogy mit csináltam?
-Nem.
-Letudtam hajolni a cipőmert. Szóval Ajánlom mindenkinek Ferit aki hasonló problémákkal küszködik.
Köszönöm Feri! !

György Pálfy 2014-12-21 06:14:38

Gyakorlatilag mozgásképtelen voltam amikor hozzá fordultam. Kimagasló minőségű a munkája. Megmentette az egészségemet. Azóta már nem csak szakmai kapcsolatban vagyunk, hanem kölcsönösen segítjük egymást. Köszönöm.

Kövesi Ágota 2014-11-26 18:14:55

A lányomnak egy sportsérülésből fakkadóan nagyon fájt a háta, nem tudott ülni sem. Ferit kb. egy hónappal ezelőtt kerestük fel és azóta hetente többször is jár kezelésre hozzá a lányom. A mai napra elértük, hogy nincsenek fájdalmai és elkezdhette az alapozó edzést is. Köszönöm a lehetőséget, ha nem találkoztunk volna sokkal hosszabb gyógyulási időre számíthattunk volna!

Tősér Andrea 2014-06-20 07:20:43

Gyermekem születése után nagyon sokszor fájt a derekam. Feri kezelésbe vett, azóta panaszmentes vagyok. Nem csak a fájdalmam múlt el, hanem a közérzetem is javult, hisz nem csak a fájdalmas területet kezelte, hanem az egész hátamon fellazította a letapadt izmokat.
Köszi Feri 🙂

PetiCatering Föncsi 2014-06-07 08:10:57

Häzmester vagyok, a kontenerek mozgatäsätol szetcsusztak a csigolyäim. Erös derekfäjdalmaim voltak. Ferit egy ismerösöm ajänlotta, nem veletlenül, mert nagyon ert a derekfäjdalmak kezelesehez. 4 kezelesen voltam näla, visszarakta a derekamat a helyere. Összel ujra talälkozunk. Köszönöm Feri.

Gönczi Katalin 2014-05-26 18:10:18

Páratlan segítőkészsége példaértékű! Amikor más a kikapcsolja a telefont és a vasárnapi húslevesébe meríti a kanalat , Ő akkor is segít !!!
Mindenkinek csak ajánlani tudom !

dr-d’Elhougne Győző 2014-05-24 16:20:17

Derékfájás miatt kerestem fel Ferit, azt vettem észre, ha rendszeresen járok nem fáj, ha kihagyok egy hetet újra elkezdi, nyilván lehet összefüggés. 🙂 Jó szakembernek tartom és masszázs közben jókat lehet Vele beszélgetni, ami szintén nem mellékes. A magam részéről csak ajánlani tudom Őt.

Csajbók Klári 2014-05-24 15:02:28

Feri nagyon profi megbízható jó szakember. Öt havi erős fájdalmaimra egyetlen kezelés után következett egy fájdalommentes nap. Kész csoda volt hisz már nem is tudtam milyen csodálatos érzés fájdalom nélkül élni. Mindenkinek ajánlani tudom Ferit.
Köszi-köszi: Csajbókné Klári

Agócs László 2014-01-02 11:24:33

Végleges elkeseredésemben kerestem meg Ferit, mert, már kb. egy éve, nem tudtam aludni a gerincfájdalmaimtól. A magam 130kg-val nem mehettem, holmi „pehelysúlyú” szakihoz, illetve voltam, de nem sok semmit ért.
Jó munkát végzett, de a 25 kg-os kisfiamat is, meg a család többi tagját is kezelte.
A masszázs kilazította a gerincemet, de még mindig vissza-vissza jött a fájdalom. Vettünk egy rázógépet, akkor épen nem fájt. Rá sem mertem állni! Majd ismét jelentkezett a fájdalom, de nem volt időm Ferihez menni, rá álltam, s elmúlt! Vissza sem jött azóta!
Ehhez biztosan kellet a masszázs, amiben a Feri nagyon jó, csak ajánlani tudom!
Kedves Feri!
Ne haragudj, hogy vissza sem jeleztem, de az év végi hajcihő, teljesen elvette az időmet!
Mindig reménykedtem, hogy el tudok jutni hozzád személyesen. Remélem idén sikerül! Már rám férne, némi renoválás, annak ellenére, hogy az akkori problémám nem jött vissza.
Köszönök mindent! BÚÉK! 2014
Hát persze, hogy jóóószaki!

Dávid Jáger 2013-12-14 05:57:29

Én nagyon szívesen járok ha éppen tehetem kezelésre mert miútan végzünk teljesen máshogy érzem magam teljes a felfrissüllés és a mozgás se fáj utánna ,én mindenkinek csak ajánlani tudom ! 🙂

Nagy Sándor 2013-07-09 09:22:43

Igazából nem kenyerem az ömlengés és most sem fogom ezt tenni. Tényeket írok. Kezelésen voltam Ferinél. Meg kell, hogy mondjam, hosszú, közel 3 éves szenvedésem végére tett pontot. Nem orvos, nem varázsló, egyszerűen ért ahhoz, amit csinál. A kezelésnek hála a fájdalmaim megszűntek. Köszönöm.

Schtrausz András 2013-05-23 10:25:51

Nagyon tapasztalt, voltam már pár masszőr keze alatt és Feri igen érti a dolgát. Nagyon köszönöm neki, hogy megjavította hátamat. 🙂
Ajánlom azoknak akinek probléma van a hátukkal.
Így tovább Feri.

Branstetter Alíz 2013-05-13 10:44:21

Mindenkinek ajánlom, remek szakember, és remek társaság egyben! Minden szempontból tökéletes, hozzánk már több mint 2 éve jár hetente egyszer, és nagyon elégedettek vagyunk vele! Szóval jár az 5 csillag. Puszillak: Alíz:)

Brigitta Völgyesiné 2013-04-27 07:09:24

Hitetlenek figyeljetek,nekem egy kezelés után rendbe tette a hátam,nyakam,vállam amit az orvosoknak nem sikerült egy hét gyógyszeres kezeléssel.Mindenkinek nagyon ajánlom,főleg annak aki nem hisz benne.Egy próbát miért ne érne meg?Plusz nagyon jófej..:-)

Dobai Dávid 2013-04-25 21:18:53

Közel három éve ismerem és járok hozzá masszázsra. Mindig meg vagyok vele elégedve,masszázs után úgy érzem magam,mintha kicseréltek volna. A testtartásom is javult és a hátam is sokkal kevesebbet fáj.
Csak ajánlani tudom!

Tokár Ferenc 2013-04-23 17:54:19

A fájós derekammal mentem el Ferihez, aki rögtön tudta mi a probléma. Már 3 masszázson vagyok túl és nagyon sokat javult az állapotom. Csak ajánlani tudom, nagyon ért a szakmájához!
Köszönöm Feri!

Schlágné Bekő Zsuzsanna 2012-12-01 21:06:58

Derékfájdalommal és kézzsibbadással kerestem fel Ferit 1 évvel ezelőtt.Már a második kezelés után a kézzsibbadésom teljesen megszünt,és panaszom azóta sem tért vissza.Szívből ajánlom minden gyógyulni vágyónak!!

Óra Viktória 2012-11-27 12:16:59

Nem tudtam elfordítani a fejemet egyik irányban sem napokig, mivel előzőleg nehéz bútort húzgáltam. Nagyon fájdalmas volt, elmentem orvoshoz, aki reumára írt fel gyógyszert, mely természetesen nem használt. Ekkor Nagy Ferenc felajánlotta a segítségét. Azonnal tudta mi a helyzet. Egyetlen alkalom kellett csak és kimasszírozta a fájdalmas húzódást a nyakamból. Másnapra elmúlt minden fájdalom, mintha kicserélték volna a nyakamat (meg a hátamat is, mert azt is kezelésbe vette, mivel a több évi ülő munka következtében az izmaim letapadtak, összecsomósodtak). Tökéletes munkát végzett! Köszönöm szépen!

Zoltán Suskovics 2012-11-27 09:29:18

Gerincsérvvel mentem hozzá először, és rögtön majdnem infarktust is kaptam, mikor megláttam az óriási kezeket. Az első gondolatom az volt, hogy úristen, össze fogok törni. A félelmeim alaptalanok voltak, egy igazi jó szakember kezei közé kerültem, akivel mellesleg nagyon jót is lehet beszélgetni. A legjobb szívvel ajánlom mindenkinek.

Haller Sándor 2012-07-13 13:14:44

Kb. két és fél éve kerestem fel először Ferit, mert ülő munkát végzek és akkoriban még egyetemi tanulmányaimat folytattam, szóval nyak, váll és gerinc problémáim voltak. Ezek orvosolása a kezei által gyorsan rendeződött, sőt azóta is járok hozzá 1-2 heti rendszerességgel.
Ferit nem csak problémákkal rendelkező, hanem egészséges emberek figyelmébe is ajánlom.
Szereti és érti a munkáját,emellett közvetlen,rugalmas és hatékony.

Ajánlatkérő 2012-06-29 12:24:25

Nagy Ferenc… mit is mondhatnék róla.
Előzmény, hogy tisztábban lássuk munkásságát, annak a miértjét:
Gyerekkorom óta ismerem, már akkor a sport és test mozgás kulturája és annak karbantartása volt az elsődleges céljai közt, ezt biztosan tudom, hiszen a 90-es években hosszú évekig egy Kung-Fu egyesületben edzettünk és, ha tehettük még edzés mellett is külön edzést tartottunk.
Aztán majd 20 évig nem találkoztunk, hiszen én elköltöztem messzire. Amikor visszatértem, hazaköltöztem és összefutottunk, ugyanazzal a törekvő és maximalista sráccal találkoztam, akit anno megismertem. Ritka dolog, de mindenképp becsülendő.
Az új összetalálkozás után Feri, elmondta, hogy mivel amióta nem találkoztunk, a test anatómiájának a legméllyéig kitanulta a masszőr és csontkovács mesterséget, felajánlja nekem és kis családomnak, hogy egy ajándék alkalommal megismerkedhetünk mi is a csontkovácsolás lényege.

Nekem, amióta nem találkoztunk lett egy vonatbalesetem, amiben egyik lábam elvesztettem és azóta mankókkal közlekedem, ami ennyi év használatnál igen igénybe veszi a derekat, háttat, karokat, nyakat, lábat, még a szívizmokat is… szóval mindent, ami a mozgáshoz és az élethez szükséges.

A hatás, ahogy éreztem:
A régi barátság miatt felajánlott egyszeri masszázst és csontkovácsolást, elfogadtam természetesen.
Mondani sem kell, azóta többször is voltam már nála, az első két-három kezeléssel minden fájdalmat, izomgörcsöt, elmulasztott és az ennyi ideje igénybe vett izmok terhelésével járó sokszor előforduló kézremegésem is elmúlt teljesen.

Joggal kérdezhetitek miért van az, hogy azóta is rendszeresen igénybe veszem a szolgáltatását, mind masszázs, mind csontkovácsolás terén, pedig 2-3 alkalommal megszűntek a problémáim?
A válasz nagyon egyszerű: A KÉSŐBBIEKBEN FELMERÜLŐ ESETLEGES PROBLÉMÁK MEGELŐZÉSE és A TEST ÉS AZ IZOMZAT FRISSÍTŐ KARBANTARTÁSA. Nincs annál jobb érzés, mikor nyúzottan betoppansz, és mikor kijössz a helyiségéből, madarat lehet veled fogatni, mert annyira friss és üde leszel fél órán belül és hetekig tartó frissességet kapsz rettentő olcsó áron, a TV-ben reklámozott mindenféle humbug eszközök és krémekkel ellentétben.

Én csak annyit tudok mondani, ne higgy nekem, higgy annak az érzésnek, amikor kipróbáltad Feri szolgáltatását és kijössz tőle. Mindenképp megéri!

Selmeczki Sarolta 2012-06-26 19:42:32

Nagyon köszönjük a munkádat!Sokat segítettél eddig a kis unokámon!teljesen mozgás korlátozott, de a munkád eredménye, hogy izomzata kialakulóba.Csontjai kötöttsége teljesen megszünt. Mindenkinek ajánlani tudom munkáját!Továbbra is igényeljük a munkádat! Köszi Gyurma nevébe!

Katalin Zólyominé 2012-06-25 09:41:27

Aki szeretne megismerni egy olyan embert aki ügyes a szakmájában az most jó helyen jár! Halmozottan fogyatékos kislányomat kezeli Feri nagy-nagy szeretettel és odafigyeléssel, néha egy kis játékkal fűszerezve!
Feri maradj meg nekünk mint profi szakember és nem utolsó sorban mint jó barát!!!

Nagy Edit 2012-06-22 21:06:24

Kb.másfél éve kezdődtek a panaszaim.Gerincferdülésem és gerinccsavarodásom miatt erős fájdalmaim voltak. A kezelés végére le tudtam hajolni, gugolni és elmúltak a fájdalmaim.
Köszönöm és mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

Tünde Fülöp 2012-06-17 22:19:23

MINDENKINEK AJÁNLOM…AKI SZERETI A MASSZÁZST…AKI SZERETI A GYÚRÁST…ÉS AKINEK A CSONTJAI KICSIT ELMÁSZTAK!-A KÖRNYEZET NAGYON KELLEMES…FERI IGAZÁN KEDVES….ÉS NEM UTOLSÓ SORBAN NAGYON JÓ SZAKEMBER.NEKEM ELHIHETITEK…SOK HELYEN JÁRTAM MASZÍROZTATNI…CSONTKOVÁCSOLTATNI….FERI 10-ES AZ ÖTÖS LISTÁN!

Rajczi Gábor 2012-06-17 15:03:07

Hát, Ferink nem holmi gyógyfürdőbeli megpaskollak masszőr. Ha hozzá fordulsz, akkor neked tényleg problémád van, és ő ezt megoldja. Közben eszedbe jut a sok kidobott pénz mindenféle megoldásnak hitt gyógymódra, és arra gondolsz, miért is nem jöttél hozzá korábban.

Ilona Virág 2012-06-17 09:27:20

A kezelésekért 80 km-t utazom,szerintem ez magáért beszél.De Feri nem csak szakmailag top listás,nagyon kedves,emberi is.
Szívesen ajánlom ismerőseimnek és ismeretleneknek is.

Zeicher/Pölhös Diana 2010-09-13 00:17:01

Nagyon jol tud maszirozni!!!Nekem ugy visszatette a csigojämat meg a nyakamat a helyere hogy azota nem fäj semmim : ) !!!!! Köszi szepen !!!! CSak ajänlani tudom mindenkinek!!!!