Piócás kezelések

Piócás kezelések

Valószínűleg már az ősember is használta ezt a kedves kis doktort a saját maga gyógyítására. Napóleon több tízmillió darabot rendelt Magyarországról, és a katonái gyógyítására használta. Oroszországban, Amerikában, és számtalan más országban a mai napig ORVOSOK is használják a piócákat. Na de mire is jók ők? Mit tudhatnak, és itthon miért felejtődött el ez az ősi gyógymód?

A ma élő átlagember főként az Indul a bakterház című filmből emlékszik a piócás emberre, amikor a bakter vízi betegséget kapott. Azt gondolják a legtöbben, hogy a pióca tudása kimerül abban, hogy kiszívja a (rossz) vért.

Nos, valóban egy vérszívó parazita, de cserében olyan enzimeket fecskendez a (zsákmányába) ami rendkívüli gyógyító hatással bír.

A pióca nyál mindig egyedi, a pióca a célnak megfelelő összetételben és adagokban juttatja a sebbe. Pl: Klorometicint ami nagyon erős antibiotikus hatással bír. Ez az erős antibiotikum elpusztítja még a veszélyes kórokozókat is. A kísérletek során a pióca testébe helyezett kórokozók élettartama a következő volt: Hastífusz-30 nap. Lépfene 14-17 nap. TBC 28 nap. Staphylococcus aureus 3-10bnap. További összetevők: Hirudin (véralvadás gátló). Calin. az is véralvadás gátló. Destabiláz, kollagenáz, Eglinek (gyulladáscsökkentő). Karboxipeptidáz A gátlók. Hisztamin szerű anyagok, Acetilkolin, és érzéstelenítő anyagok. Javallott: Ízületi reumatikus vagy más eredetű betegségek, arthritisz, artrózis, tenisz- és golf könyök, Baker s ciszta, izomfájdalmak, befagyott váll szindróma PHS, Fibromyalgia, Visszér-seprűvéna, felületi vénás gyulladások, Gyulladások. Lábszárfekély, magas vérnyomás, szív és érrendszeri betegségek, Stroke, fejfájás és még sok más probléma esetén. Leszakadt végtagoknál a visszavart végtag 90% nagyobb eséllyel marad meg amennyiben piócával is kezelik, mert olyan szinten beindítja a keringést., Mellékhatásként a piócás kezelések hatása: Ránctalanít, növeli a potenciát, és átlagosan (rendszeres kezelések mellett) meghosszabbítja az életkort 10-15 évvel. A kezeléseket mivel 30 perc és 3 óra hossza közötti időtartam jellemzik, csak előre megbeszélt időpontokban tudom vállalni. A kezeléseket legalább heti szinten kell végezni és 12-20 ezer forint közötti összegre lehet számítani ami, függ attól, hogy hány piócát használunk.

Magyarországon a pióca védett állat, így az élőhelyéről elhozni tilos. Ami számomra érthetetlen, a tenyésztésük sem engedélyezett, pedig ezzel megakadályozhatnánk a kipusztulásukat. Lehetséges, hogy gyógyszeripari érdekeket sért? J Ki tudja? Mindenesetre a kezelések során külföldi tenyészetekből behozott piócákkal dolgozom, melyek garantáltan 8 hónapja nem ettek, így lehetetlen, hogy bármilyen fertőzést bevigyenek a szervezetbe. Bővebb információt telefonon kérhet bárki, amit a kapcsolatok menü pontban feltüntettem.